[A:RPIA:R] 8 : Dj Sneak / Rhadoo / Mihigh @ Club Midi – vineri 18 februarie 2011


[a:rpia:r] 08 este un disc in editie limitata de 300 de copii, ce contine pe fata A piesa originala creata de DJ Sneak, iar pe partea opusa un remix semnat Ricardo Villalobos.

Sneak revine în Cluj-Napoca după 2 ani de la primul său gig aici, anunţând un weekend maraton cu scopul de a promova noul release la labelul [a:rpia:r]. Piesa “Delta trippin” este rezultatul inspiraţiei ce l-a lovit pe Dj Sneak la un after-party pe vas în Delta Dunarii, imediat după încheierea festivalului Sunwaves 8. Cele 300 de viniluri în ediţie limitată semnate [a:rpia:r] 8 s-au epuizat deja.

Fără a mai avea nevoie de introduceri sau de înşiruiri de merite, Rhadoo este unul dintre cele mai cunoscute nume ale scenei clubbing româneşti. Cu un stil greu de încadrat într-un gen, dj, producător şi remixer, Rhadoo a evoluat în tandem cu mişcarea electronică locală, influenţând-o şi fiindu-i pilon de bază.
L-ai văzut în cluburi, l-ai ascultat la radio şi ai dansat lângă el până dimineaţă ; constant, precis dar şi surprinzător, iţi alimentează simţurile, cucerindu-te de fiecare dată altfel. Îmbinând noul cu vechiul, Rhadoo şi-a definitivat o amprentă distinctă, pe cât de definitorie, pe atât de futuristă.
Cu o experiență de peste 15 ani pe prima scenă a clubbing-ului românesc, cu o carte de vizită impresionantă, Rhadoo este probabil DJ-ul român cu cele mai multe și cele mai importante gig-uri, atât în țară, cât mai ales peste hotare.

Pret intrare:

15 RON inainte de 00:00
30 RON dupa 00:00

Club Midi ofera 20 de invitatii daca raspunzi corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste EP-ul [arpiar 8] semnat Dj Sneak?

Trimite raspunsul corect impreuna cu numele complet si numarul tau de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro Castigatorii vor fi anuntati prin sms

promotie la bar

23:00 – 00:00

Vodka orange/apple – 5 ron
Whisky Cola – 5 ron

all night long

Bere Ursus – 4,5 ron
Apa Bilbor – 4,5 ron
6 shoturi tequila Olmeca – 20 ron

vote midi @ dj mag top 100 clubs

http://www.clubmidi.ro/vot/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *