Premiera in Transilvania: Clive Henry (Peace Division) @ Club Midi 10 septembrie 2010


Dupa un opening party demn de trecut intr-o fila de jurnal, weekendul acesta ne asteapta un nou eveniment de anvergura la Club Midi. Mai exact  il vom avea la pupitru pe Clive Henry (Peace Division), o premiera in Transilvania.

Va asteptam vineri 10 septembrie sa-l ascultati in premiera la Club Midi pe Clive Henry.

Clive Henry & Justin Drake cunoscuti sub numele de Peace Division sunt artistii care timp de zece ani nu s-au aventurat departe de underground, fiind considerata una dintre cele mai bune echipe britanice de producatori si remixeri. Soundul lor este unul deep, minimalist si nonconformist apreciat de multi dj de renume mondial. Au scos piese la labeluri importante cum ar fi Crosstown Rebels, Tsuba Records, Low Pressings, 8 Bit, NRK Sound Division. Labelul lor Low Pressings este considerat printre cele mai seriose din UK avand peste 50 de releasuri. In 2008 duo-ul a fost invitat de Pete Tong pentru a realiza un set la emisiunea Essential Mix. Clive Henry este unul din reprezentantii brandului Circoloco, aflandu-se des la pupitrul renumitului club DC 10 din Ibiza.Concurs

Club Midi ofera 20 de invitatii daca raspunzi corect la urmatoarea intrebare:

Numeste minim o piesa semnata Peace Divison !?

Trimite raspunsul corect impreuna cu numele complet si numarul tau de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro Castigatorii o sa fie anuntati prin sms.
Pret intrare : 15 lei pana la h00:00

30 lei dupa h00:00


Clive Henry @ DC10


http://www.youtube.com/watch?v=rTWrVVFfjtg

http://www.youtube.com/watch?v=IcMvCNBTos4

Clive Henry @ Circoloco New Era Opening 31-05-2010Peace Division mix


http://soundcloud.com/djmixes/peace-division-essential-mix-30-08-2008


info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *