Campania Vreau Dj Continua


Dupa o perioada in care ne intrebam cu totii ce va urma, uite ca au inceput sa curga concursurile si sa ni se dea noi teme de discutii pe forum. Primul concurs, detaliat in randurile urmatoare, este unul interesant, iar tema propusa a determinat deja clubberii activi pe forum sa-si incarce pozele. Asadar, Start vot!

Oare ce Dj va ajunge la Cluj? Daca nu ai cont, fa-ti repede unul si voteaza-ti Dj-ul favorit.

Vreau DJ te indeamna sa-ti votezi favoritul

Cluj Napoca, 22 martie 2010

Campania Vreau DJ continua, oficial intrand in etapa a doua, cea in care se voteaza cei mai propusi DJ iar in paralel se desfasoara, saptamanal, cate un concurs interactiv cu premii pe masura.

Vreau DJ – prima campanie online pe domeniul de clubbing din Romania – este o campanie online care se bazeaza pe un concept inedit de implicare a publicului tinta atat in alegerea DJ-ului pe care vor sa-l vada in Club Midi, cat si pe un concurs saptamanal cu premii pe baza de vot (“user generated content”), la care se pot castiga premii foarte atractive.

Dupa doua saptamani de la lansare, s-au facut peste 600 de propuneri din care s-au confirmat peste 300, unele din acestea fiind duplicate iar unul dintre DJ fiind propus de peste 100 de ori 😉

Avem deja 1000 de clubberi care sunt foarte activi pe forum, 11 dintre ei avand deja punctajul maxim la categoria “cel mai activ clubber”. Totusi, departajarea se va face in urmatoarele patru saptamani cu punctele de la concursurile saptamanale.

Primul concurs are drept tema “cel mai tare concert” iar participantii trebuie sa-si incarce o poza cu cel mai tare concert la care au participat vreodata. Proprietarul celei mai votate poze va castiga un Asus Eee PC 1005ha, oferi de Club Midi, si o pereche de casti profesionale Sony, oferite de DJ Super Store.

In fiecare luni se va da startul unui alt concurs cu o tema diferita si un alt premiu. Urmatoarele premii vor fi:
– geanta Ortofon + voucher (500 RON) Outwear
– geanta UDG + voucher (500 RON) U Man
– boxe M-Audio + iPod Touch

Pe 24 aprilie va avea loc decernarea premiilor, unde toti participantii la aceasta campanie vor fi invitati. Invitati speciali pentru acest eveniment vor fi The Electricals, 3 tineri dj/producatori din Milano.

Campania “Vreau DJ” se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta peste 16 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *