Club Midi – Cristi Cons – Vlad Caia – Sambata 23 01 2010


CRISTI CONS

Nascut in 1987 in Craiova, Cristi Cons practica violoncelul de la varsta de 7 ani; in prezent este student la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.
Invata sa mixeze intr-un club privat de muzica electronica unde incearca sa-si descopere stilul ascultand cat mai multa muzica. La inceputul anului 2008 a decis sa invete tot ce inseamna productia, incercand astfel sa-si imbunatateasca cat mai mult tehnica si sa-si exploreze creativitatea.
Nu a durat mult pana cand intr-adevar a facut-o. Prima sa piesa, a fost lansata pe [a:rpia:r] 05 si se gaseste deja in magazinele de muzica de profil: Cristi Cons Nutatia.  Alaturi de Vlad Caia si Fouchat porneste proiectul Funknutt, prin care doresc sa contribuie la ascensiunea deja remarcabila a productiilor romanesti si sa ofere ceva nou prin stilul aparte pe care deja si l-au format.
Cristi Cons – Nutatia / [a:rpia:r]05 / 2008
Home page: www.myspace.com/kristidorien

VLAD CAIA
Vlad Caia este un alt caz separat in muzica electronica. Desi a lansat la case de discuri precum Dirty Box, Derivat sau Next Dimension Music, Vlad pare un personaj trecator pe scena de club din Romania. Mixeaza foarte rar, insa muzica lui este de o expresivitate cum rar intalnesti la producatorii romani. Vorbim in principal despre house, deep house, minimal house. Puteti asculta o parte din piesele sale pe myspace.com
Home page: www.myspace.com/vladcaia

Concurs
Club Midi ofera 10 invitatii daca raspunzi corect la urmatoarea intrebare:
Numeste cel putin o piesa produsa de Vlad Caia
Trimite raspunsul corect impreuna cu numele complet si numarul tau de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro Castigatorii o sa fie anuntati prin sms

Pret : 10 lei pana la 00:00 20 lei dupa 00:00
Reducere Studcard : 5 lei pana la 00:00

Club Midi
www.clubmidi.ro
www.myspace.com/clubmidi

www.youtube.com/user/midiclub
http://www.facebook.com/pages/Cluj-Napoca-Romania/Club-Midi/44641020178

info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *