Flex Vienna Party – 26 martie 2011 @ Club Midi


Club Flex (Viena) meets Club Midi
– sambata, 26 martie 2011, h23.00 –Rudolf Wrany alias Crazy Sonic şi-a început cariera la începutul anilor ’90 în Viena organizând diverse petreceri în diferite cluburi. Din ’98 a început să se ocupe de booking pentru cluburi în Viena, în special pentru Club Flex. În 2001 a pornit seria de evenimente “Tuesday Electronic club CRAZY”. La început nu a fost băgat în seamă datorită zilei de marţi rezervată pentru astfel de evenimente însa în timp s-a dezvoltat un adevărat fenomen. În 9 ani atât clubberi s-au arătat interesaţi de respectivele evenimente cât şi artişti cunoscuţi. Lista dj-ilor ce au fost invitaţi la serile CRAZY e nesfârşită iar printre aceştia se numară: Sven Vath, Richie Hawtin, DJ Hell, Ricardo Villalobos, Tiefschwarz, MANDY s.a.m.d
În aceşti ani Crazy Sonic a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi dj din Austria. Din 2006 a început să producă iar în 2010 a lansat 2 EP-uri şi o piesă pe DJ Hells Gigolo 12CD.

Ken Hayakawa este numele lui real, nu un pseudonim sau nume de scenă, subliniind o conexiune solidă cu Japonia.
Ken a studiat pianul, formarea sa profesională a avut legătură cu ingineria electrică însă marea sa pasiune este muzica. În 2004 s-a mutat în Viena iar de atunci, pe langă gig-urile regulate la Club Flex, a pus accent mult pe producţie.
Stilul său este unul melodios şi minimalistic în acelaşi timp.

Pret intrare: 10 lei inainte de h00.00 / 20 lei dupa h00.00

Club Midi ofera 20 de invitatii daca raspunzi corect la urmatoarea intrebare: “Cine sunt cei doi rezidenti ai clubului Midi?”.
Trimite raspunsul corect impreuna cu numele complet si numarul tau de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro Castigatorii vor fi anuntati prin sms.

promotie la bar in intervalul orar 23:00 – 00:00
Vodka energy – 5,5 ron
Whisky energy – 6,5 ron

all night long:
Bere Ursus – 4,5 ron
Apa Bilbor – 4,5 ron
6 shoturi tequila Olmeca – 20 ron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *