Vreau Dj – decernarea premiilor @ Club Midi


Vreau DJ – decernarea premiilor

19 aprilie 2010, Cluj Napoca

Dupa 4 saptamani de schimb de impresii pe forum si strans de voturi la concursurile saptamanale, in final m-am ales cu 2 premii. Personal, e mai mult decat ma asteptam, fapt care-mi da o satisfactie destul de mare. Si anume am castigat prestanta de “cel mai tare clubber”, care-mi aduce 1 Mai-ul si biletele Sunwaves pe tava plus costumatia inclusa :))). Asta e datorita Voucherului de 500 de Ron de la Outwear┬á plus o geanta de Dj, care o sa-mi dau seama pe parcurs la ce-mi va fi utila.

Asadar, e un must sa fiti la Midi pt sustinerea mea. Asta-i motivul principal. Si-apoi, unde mai pui ca vin si The Electricalz, unde mai pui ca vor fi o mana de oameni interesanti pasionati de muzica si un party pe masura oamenilor?

Bucuria si mai mare, cel de-al treilea premiu, pe care nu doar eu l-am castigat, e faptul ca-l vom avea la Midi pe Paul Kalkbrenner in toamna. Ce sa-mi doresc mai mult de la aceasta campanie? ­čÖé VreauDj a facut treaba buna!

Felicitarile mele si nu numai! Le meritati din plin.

Campania Vreau DJ a ajuns la final si trage linie. ~3000 de useri, 600 de nominalizari, cel mai votat DJ cu ~600 de voturi si premii in valoare totala de ~8000 RON. Campania a luat sfarsit, castigatorii au fost desemnati, pregatirile pentru marele eveniment deja incep si noile idei pentru editiile viitoare sunt deja in discutii.

Marele eveniment, unde cel mai votat DJ, Paul Kalkbrenner, va fi invitatul special, va avea loc in toamna acestui an. Pana atunci, sambata aceasta, 24 aprilie 2010, Club Midi invita toti participantii la aceasta campanie la “Decernarea premiilor Vreau DJ”, unde invitatii speciali vor fi The Electricalz [Thisorder Records / Milan, Italy]. Gazda evenimentului va fi MC Cristi Nitzu [One FM] iar de warmup se va ocupa Kid Chriss. Toate persoanele cu cont pe Vreau DJ sunt trecute pe guest list.
Evenimentul va incepe la h22.00, la h23.30 vor fi acordate premiile iar la h00.00 va avea loc extragerea celor doi mari castigatori. Extragerea se va face live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *