Club Raum – Guim Lebowski – Sambata 27 02 2010


Samabata seara. Cluj. Chef de distractie, de experimentat. So…ia sa vedem ce-i si cu clubul asta nou, Raum, ca tot mi-l lauda oamenii in stanga-n dreapta si se-aude-n targ ca weekendul asta e mare deschidere oficiala. M-am hotarat impreuna cu gagicile mele sa ne aranajam frumos, sa ne incalzim cu-un karaoke-n camera de camin si sa o intindem spre locatia cu pricina, spre cetatuie. Faza cu Karaokele s-a prelungit, dar asta-I alta poveste si o las pentru cand se mai linistesc apele. Asadar, am ajuns la cetatuie, coboram din taxi sis pre surprinderea noastra, o alee ingusta, dar frumos luminata, ne conduce spre o casuta de piatra din-nauntru careia se auzea muzica. Aici trebuie sa fie! Exteriorul era total diferit de ce ma asteptam si altfel decat orice alt club in care mai avusesem ocazia sa merg pana atunci. Admiram privelistea putin ( pentru ca e o priveliste de poveste in fata casutei de petrecere ) , ne facm curaj si intram indrumati de oameni de-ai casei, care au fost tare amabili cu noi. Deja ne simteam de-ai locului. Coboram cateva trepte si dam de o sala mare…dar exact asa trebuia sa fie un club de genul acesta. Deja atmosfera ne-a curpins. Clubul, astfel amenajat incat sa foloseasca spatiul de care dispunea intr-un mod cat mai economic. O sala dreptunghiulara, un pupitru foarte bine plasat, visualuri tematice, pe margini niste scaune de bar razlete si un bar extreme de interesant, cu doi barmani bine dispusi si zambareti. Ne-am gasit un loc de desfasurare sia m inceput sa ne simtim bine. N-a fost nevoie de acomodare, pentru ca e genul acela de loc in care fiecare-si vede de distractia lui si nu te simti analizat din cap pana in picioare, te simti lasat sa te distrezi in voie. Asadar, eu va indemn cu drag (daca inca nu ati incercat), sa fugiti la un party in Raum cat de curand. Eu v-as sugera asa:

Sambata 27 februarie, clubul Raum il va avea ca invitat principal pe Guim Lebowski (Soundworks, Be Cool/Barcelona) un artist aflat la al doilea sau party in Cluj-Napoca, dupa ce anul trecut a zguduit temeliile festivalului Delahoya, alaturi de partenerul sau – Max Headroom – fiind unul din artistii aclamati de pubclicul clujean din cadrul

ultimei editii Delahoya.

Guim Lebowski & Max Headroom @ Delahoya 2009:

Guim Lebowski este unul dintre cei mai activi dj ai scenei “underground dance music” din Barcelona inca din 1998. Guim vine dintr-o familie cu un background muzical destul de vast, el insusi studiind inca de mic pian si chitara. Totul se pare ca a inceput la acea varsta cu niste casete cu “smileys” pe ele, care se intitulau “acid house vol. x”, casete care i-au starnit interesul spre muzica electronica. Asa ajunge cativa ani mai tarziu sa activeze in cadrul brandului Soundworks, brand de petreceri care incepe sa organizeze evenimente underground in jurul Barcelonei, ca mai tarziu sa se concretizeze si un net label sub acelasi nume, label care promoveaza noi talente din aceasta zona muzicala. In 2006 devine rezidentul clubui BeCool din Barcelona, locatie unde mixeaza alaturi de mai multi artisti ca si 3 Channels, Alejandro Lopez, Ali Nasser, Andomat 3000, Autotune, Bruno Pronsatto, Butane, Dandy Jack, Daniel Bell, Daniel FX, Dapayk, Dario Zenker, Delete, Donnacha Costello, From Karaoke To Stardom, Funk D’Void, GummiHz, Hearthrob, Jay Haze, Johnny D, Kabale und Liebe, Kasper&Papol, Lauhaus, Lee Curtiss, Levon Vincent, Mark Henning, Nick Curly, Nico Purman, Pan-Pot, Ryan Crosson, Sleeparchive, Tadeo, Tom Clark si multi altii.

Stilul sau muzical nu poate fi bine definit, fiind intr-o continuua evolutie. Ca sa facem o scurta prezentare, si sa va puteti face o idee la ce sa va asteptati, Guim Lebowski promoveaza de la ritmuri house pana la techno, presarate cu multe influente disco, minimal, funk, dub, acid.

6 thoughts on “Club Raum – Guim Lebowski – Sambata 27 02 2010”

  1. Intrarea e 10 lei inainte de ora 1:00 si 20 de lei dupa aceea. Daca vrei pe guest list, trebuie sa suni la club. Eu l-am incercat si e de mers. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *